2019-12-14 07:52:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - A háztartási ügyek ma megterhelhetik önt

Napi horoszkóp december 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold ma az ön negyedik sorsterületén vonul át, előtérbe kerül a magánélet fontossága és a családi élet öröme. Az otthoni bázis megszilárdítására koncentrál.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Víz-elemben elhelyezkedő nagytrigon az ön emberi kapcsolatai javítja meg. Most könnyedén elrendezheti az eddig félreértett helyzeteket. Partnerével, barátaival kedves és empatikus, mindenkit maga mellé tud állítani.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A hetedik és a nyolcadik sorsterülete kiemelkedően fontos ma, ez azt jelenti, könnyen tud másokkal együttműködni, akár üzleti vagy baráti, esetleg szerelmi kapcsolatról van szó.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold szembenáll a Szaturnusz, a Plútó és a Vénusz együttállásával. Az összetartozás érzését hozza ez a konstelláció, de ennek ára az lehet, hogy le kell mondania saját igényeiről. Vigyázzon, nehogy később épp ez szülje a konfliktusokat!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ötödik sorsterület kiemelkedő helyzete arra utal, hogy ma a szórakozás és a kreativitásé a főszerep. Az is igaz, hogy ezt szerettei kedvéért teszi, és el nem árulná, hogy igazából pihenésre vágyik.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ötödik életterületén több bolygó is jár, emiatt ön ma kifejezetten jól érzi magát. A napot a kedvesével tölti, aki nagy meglepetést tartogat az ön számára, kivételesen kellemes, romantikus időszakra számíthat, és váratlan örömök várnak önre.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Víz-elemben elhelyezkedő planéták az anyagiak kérdését emelik ki. Ez azt jelenti, hogy jelentős jövedelem, pénzügyi javulás, ajándékozás vár önre a mai napon. A szerencse így, vagy úgy, de ön mellé áll!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Víz-elemben elhelyezkedő, romantikát, szenvedélyeket és érzelmeket ígérő planéták nagyon szerelmes hangulatba kergetik önt, ha a napot a kedvesével kettesben tudja tölteni, az kitörölhetetlen élményeket ígér.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szórakozás, élménykeresés a mai nap kulcsszava. Remekül érzi magát a bőrében, és egy baráti beszélgetés során egy kitűnő munkalehetőségről is hall. Ne mondjon azonnal igent, aludjon rá egyet, már csak azért is, hogy megfontoltnak tűnjön.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A háztartási ügyek ma megterhelhetik önt, kisebb zavarok is keletkezhetnek szerelmi téren. A legjobb, ha nem foglalkozik a kötelességekkel, elvégre hétvége van, és enged partnere kéréseinek. Töltsék az estét kettesben, ha egy mód van rá!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma nem bír semmivel, ami túlzott fegyelmet vagy praktikusságot igényel. Életébe több ragyogást szeretne, a hétköznapi dolgok untatják, kissé szeszélyes lehet, úgy hogy nem veszi figyelembe a következményeket.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold az ötödik sorsterületén halad át a romantikus Rák jegyében: ez befolyásolja az érzelmi életét, fokozza szerelmi kötődését, ön remek társ, partnerével ma nagyon boldog pillanatokat élhetnek át.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: